ΚΚ Constructions

Βασίλης Κουμούσης

3.0/5 rating 3 votes

Η K&K Constructions ιδρύθηκε το 2005 με έδρα το Δήμο Ξυλοκάστρου στον νομό Κορινθίας. Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στο Ξυλόκαστρο ενώ η εταιρεία διατηρεί και οργανωμένο γραφείο στην Αθήνα καθώς επίσης και επί τόπου των έργων που αναλαμβάνει.

Η K&K Constructions ασχολείται με την ανάληψη και εκτέλεση πάσης φύσεως τεχνικών έργων καθώς επίσης και με την εκπόνηση μελετών - έκδοση αδειών. Η εταιρεία προήλθε από την συνεργασία των 2 μηχανικών οι οποίοι θέλησαν να ενώσουν γνώσεις, ιδέες και εμπειρία προκειμένου να δώσουν ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα παραγωγής και ποιότητας τεχνικών έργων.

Η ποιότητα και η τεχνογνωσία είναι οι βασικοί και πρωταρχικοί στόχοι της εταιρείας ώστε να παράγουμε έργα υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών.

Η «kk-constructions.gr» σας προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:
 1. Πωλήσεις μονίμων κατοικιών (διαμερίσματα και αυτόνομες μεζονέτες). Επισκεφθείτε την kk-constructions.gr και ενημερωθείτε σχετικά με τις πιο συμφέρουσες προσφορές αλλά και τις πιο σύγχρονες - ευέλικτες προτάσεις αποπληρωμής για την αγορά ή ανάπτυξη του ακινήτου σας. Λαμβάνοντας υπόψιν τις προσωπικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, η kk-constructions.gr σας δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στο σχεδιασμό, αλλά και σε κάθε φάση κατασκευής μέχρι και την ολοκλήρωση και της δικής σας κατοικίας.
 2. Πωλήσεις ακινήτων για επένδυση - ακίνητα εισοδήματος (γκαρσονιέρες και καταστήματα μεγάλης ετήσιας απόδοσης)
 3. Πωλήσεις παραθεριστικών κατοικιών
 4. Κατασκευή οικοδομικών έργων (αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε το σπίτι σας κατά παραγγελία και να σας το παραδώσουμε «με το κλειδί στο χέρι»)
 5. Αρχιτεκτονικές λύσεις για το σπίτι σας (προτείνουμε αρχιτεκτονικές λύσεις με βάση το τοπογραφικό που θα μας αποστείλετε.
 6. Έκδοση οικοδομικών αδειών
 7. Τοπογραφικές εργασίες – Σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων.
 8. Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες
 9. Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη των ακινήτων σας
 10. Καθοδήγηση για την επιλογή του στεγαστικού σας δανείου από συνεργαζόμενες τράπεζες, με τους καλύτερους όρους της αγοράς. Διεκπεραίωση εξ' ολοκλήρου της όλης διαδικασίας δανειοδότησης.
 11. Αγορές οικοπέδων και αγροτεμαχίων
 12. Αξιοποίηση του οικοπέδου σας με το σύστημα της αντιπαροχής

Διεύθυνση

 • Διεύθυνση: Πατρών 47
 • Ταχ. Κωδ.: 20400
 • Πόλη: Ξυλόκαστρο
 • Νομός: Κορινθίας
 • Χώρα: Ελλάδα

Επικοινωνία

 • Τηλέφωνο: 2743028146
 • Κινητό: 6945708208
 • Fax: 2743028146
 • E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης