Ψήφισμα από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη διατήρηση των ήδη υφισταμένων Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Δελτία Τύπου | Τρίτη, 12 Ιουλίου 2011 07:12

Ψήφισμα  από το Δημοτικό Συμβούλιο για τη διατήρηση των ήδη υφισταμένων  Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Από το Δημοτικό Συμβούλιο, στις 28.6.2011, ομόφωνα, εκδόθηκε το ακόλουθο ψήφισμα,  για τους παρακάτω λόγους:

"Το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου  - Ευρωστίνης εκφράζει την πλήρη αντίθεσή του σε κάθε συγχώνευση ή κατάργηση των υφιστάμενων Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ξυλοκάστρου  -  Ευρωστίνης, γιατί κάτι τέτοιο μόνο αρνητικές συνέπειες  θα έχει στην διευκόλυνση των πολιτών  και στην τοπική  οικονομία.
Ζητά όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου που βρίσκονται στο Δήμο Ξυλοκάστρου  - Ευρωστίνης (Αστυνομικό Τμήμα-Τροχαία, Δ.Ο.Υ., ΙΚΑ , Ειρηνοδικείο, Τράπεζες, ΟΤΕ, ΔΕΗ και λοιπές) , να παραμείνουν ως έχουν και να μη συγχωνευτούν ή καταργηθούν.
Ορίζει Επιτροπή αποτελούμενη από τον κ. Δήμαρχο, τον κ. Σκούρα Δημήτριο και τον κ. Ζάρρο Ανδρέα, προκειμένου να προβούν σε  ενέργειες και επαφές με τους αρμόδιους για   εξεύρεση χώρου στέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου".
 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ  ΚΛΑΔΟΥΧΟΣ

    Διαβάστηκε 1102 φορές

kep2.small

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

sined.small2

 

Επιλογές

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης