Αγροτική Οδοποιία

Δελτία Τύπου | Τρίτη, 01 Ιουνίου 2010 02:00

Αγροτική Οδοποιία Μεγάλες και συνεχείς προσπάθειες κάνει όλα τα χρόνια η Δημοτική αρχή για τη συντήρηση, βελτίωση, διάνοιξη και επισκευή των αγροτικών δρόμων.
Το έργο αυτό είναι μεγάλο, δύσκολο και απαιτεί πολλά χρήματα, δεδομένου ότι ο δήμος Ξυλοκάστρου έχει 25 Τοπικά Διαμερίσματα, μεγάλη έκταση και πολλά χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων.

Κάθε χρόνο γίνονται επίσης χαλικοστρώσεις, τσιμεντοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις τμημάτων αγροτικών δρόμων σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα, σε μια προσπάθεια βελτίωσης των υποδομών της αγροτικής οδοποιίας.

Φέτος μάλιστα στη «μάχη» για τη βελτίωση και συντήρηση των αγροτικών δρόμων δούλευαν δύο γκρέιντερ ώστε να προλάβουμε να εκτελέσουμε τα αναγκαία έργα. Καθημερινά λοιπόν και για μεγάλο χρονικό διάστημα τα δύο μηχανήματα (γκρέιντερ) εργάστηκαν πυρετωδώς και βελτίωσαν σε μεγάλο βαθμό πολλούς αγροτικούς δρόμους.

Με τα έργα αυτή η Δημοτική αρχή αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της να βοηθήσει τους αγρότες μας και να τους εξασφαλίσει ασφαλή και άνετη πρόσβαση στα  κτήματά τους.

Αγροτική Οδοποιία

 

Αγροτική Οδοποιία

    Διαβάστηκε 2410 φορές

kep2.small

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

sined.small2

 

Επιλογές

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης