Πνευματικό Κέντρο - 6η Γιορτή Γαστρονομίας

Δελτία Τύπου | Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010 02:00

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η ΓΙΟΡΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, που από κοινού διοργάνωσαν ο Προοδευτικός Σύλλογος Συκιάς "ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ" και το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ξυλοκάστρου υπό την αιγίδα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ του Δήμου Ξυλοκάστρου.
 

Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ευρωστίνης και το Β’ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Κορινθίων καθώς και αρκετοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου Ξυλοκάστρου.

Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν επαγγελματίες σεφ καθώς και η κα Αλεξία Αλεξιάδου, εκδότρια βιβλίων μαγειρικής, που προσέφερε περιοδικά σε όλους τους καλεσμένους καθώς και βιβλία μαγειρικής στους νικητές.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το κατάστημα ΥΑΛΟΣΕΤ Εγγλέζος, το κατάστημα του Κώστα Δέδε, το κατάστημα με είδη δώρων της Αλεξάνδρας Χαβέλη, το Τουριστικό περίπτερο του Δήμου Ξυλοκάστρου,

Το ανθοκήπιο του Χρήστου Τσιπά, το μεζεδοπωλείο ΟΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΙΟ, ο φούρνος ΑΡΤΟΣ@ΓΕΥΣΗ του Φίλιππα Φιαμέγκου του Βλασίου, το φροντιστήριο ξένων γλωσσών GLOBAL, το ζαχαροπλαστείο ΝΤΑΝΟΣ, το ζαχαροπλαστείο ΤΟ ΝΟΥΦΑΡΟ, το ζαχαροπλαστείο SWEET HOME.

Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί θερμά όλους για τη συμβολή τους στη διοργάνωση και υλοποίηση της 6ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ του Δήμου Ξυλοκάστρου.

    Διαβάστηκε 3439 φορές

kep2.small

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

sined.small2

 

Επιλογές

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης