Έλεγχος από Ορκωτούς Λογιστές στο Γραφείο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου 03-07-09

Δελτία Τύπου | Σάββατο, 07 Μαρτίου 2009 01:00

Έλεγχος πραγματοποιήθηκε από ορκωτούς λογιστές και στελέχη της Γ. Γ. Νέας Γενιάς στο Γραφείο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Ξυλόκαστρου και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στο πλαίσιο του ελέγχου και της βελτίωσης της ποιότητας των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων για νέους που υλοποιεί ο Δήμος μας.

Συγχαρητήρια δόθηκαν στο Δήμαρχο κ. Κλαδούχο Αντώνη και τους εργαζόμενους του Γραφείου Πληροφόρησης Νέων του Δήμου για την αξιοποίηση και την προώθηση ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων για νέους της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.
Ο οικονομικός έλεγχος των προγραμμάτων διήρκησε δύο ημέρες, ελέχθησαν 22 προγράμματα ενώ τον έλεγχο ανέλαβαν 2 εκπρόσωποι της Εταιρίας Ορκωτών Λογιστών - Ελεγκτών Actinet.
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου δημιούργησε με μεγάλη επιτυχία το «Γραφείο πληροφόρησης Νέων» με σκοπό να προωθήσει και να αξιοποιήσει Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα για νέους.
Στα πέντε χρόνια λειτουργίας του το Γραφείο Πληροφόρησης νέων έχει να παρουσιάσει δραστηριότητες όπως την φιλοξενία 5 ανταλλαγών νέων με τη συμμετοχή και φιλοξενία 240 νέων από 20 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Δήμο Ξυλοκάστρου, την οργάνωση δύο ανταλλαγών νέων στη Σλοβακία και τη Σλοβενία, την οργάνωση 5 προγραμμάτων ευρωπαϊκής εθελοντικής υπηρεσίας για νέους στον παιδικό σταθμό Ξυλοκάστρου, στο κέντρο Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών Ξυλοκάστρου το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», στο τμήμα περιβάλλοντος στον Πευκιά Ξυλοκάστρου και την αποστολή 30 νέων του δήμου μας σε αντίστοιχα προγράμματα σε χώρες της Ε.Ε. Ακόμα το Γραφείο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου συνέβαλε στην ανάπτυξη και προώθηση της δημοτικής βιβλιοθήκης.
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου και η Δημοτική επιχείρηση του (ΔΕΚΤΕΞ) καλούν όλους τους νέους να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από το “Γραφείο πληροφόρησης νέων” του Δήμου.
Το “Γραφείο πληροφόρησης νέων ” στεγάζεται στο Κ.Ε.Π. Δ. Ξυλοκάστρου Π. Τσαλδάρη 33. Το γραφείο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή και οι ώρες επισκέψεων είναι από 9.30 έως 13.30.
Τηλ. Επικοινωνίας 2743360307, 6934293191.
Το Γραφείο πληροφόρησης νέων λειτουργεί και απογεύματα κατόπιν ραντεβού.
 

    Διαβάστηκε 1849 φορές

kep2.small

tm.240

follow-facebook

follow-twitter

kanali

sined.small2

 

Επιλογές

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης