Κλείσιμο
Μήνυμα Δημάρχου

andrikopoulos

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα του Δημάρχου του Δήμου μας και σας ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που δείξατε, τιμώντας με, με την ψήφο σας. Η ευθύνη είναι μεγάλη, γιατί εκτός των άλλων, είμαστε ένας δήμος με πολύ μεγαλύτερες υποχρεώσεις προς τους πολίτες αλλά και ρόλο στη επαρχία.

Με τη βοήθεια του Δημοτικού Συμβουλίου και της κατανόησής σας, στο ότι είμαστε σε μεταβατικό στάδιο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα φέρουμε σε πέρας το έργο που έχουμε αναλάβει.

Δουλεύοντας σκληρά, ενώνοντας δυνάμεις, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συλλογικά όργανα και οι εθελοντές θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας.

Όπως έχουμε δεσμευτεί, η Διοίκηση του Δήμου μας θα στηρίζεται στους πυλώνες: Δικαιοσύνη, συνεργασία, συλλογικότητα, ευθύνη, διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμός για τον κάθε πολίτη.

Κάνοντας πράξη τα πιο πάνω και μέσα από το δικτυακό μας χώρο δημιουργούμε ένα ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέσα από το οποίο οι δημότες μπορούν να εκφράσουν θέσεις, απόψεις και παρατηρήσεις, για το τι γίνεται στο Δήμο μας. Μέσα από την περιδιάβαση στις ηλεκτρονικές σελίδες του δήμου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την παράδοση και την ιστορία του τόπου μας, για θέματα Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας και Δράσεων Κοινωνικής Πολιτικής.

Αυτή η αμφίδρομη επικοινωνία συμβάλλει στη διαφάνεια, στη σωστή ενημέρωση, στη συλλογικότητα των αποφάσεων και ενισχύει τη δημοκρατία για το καλό του πολίτη για τον οποίο νοιαζόμαστε.

Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ας συμβάλλουμε όλοι μαζί στη οικοδόμηση ενός σύγχρονου, ισχυρού και πρωτοπόρου Δήμου της ανάπτυξης, του εκσυγχρονισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της συμπαράστασης και της αλληλεγγύης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα μας και σας εύχομαι καλή και εποικοδομητική περιδιάβαση και σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε για να σας φιλοξενήσουμε με το δικό μας τρόπο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ηλίας Α. Ανδρικόπουλος

Μήνυμα Δημάρχου

Πρόσκληση για κατάρτιση καταλόγων έργων, μελετών, τεχνικών κλπ. επιστημονικών υπηρεσιών

Ανακοινώσεις | Πέμπτη, 11 Μαϊου 2017 11:54

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΩΝ, ΜΕΛΕΤΩΝ, ΠΑΡΟΧΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ,

ΕΤΟΥΣ 2017

(Άρθρο 118, παρ.5 Ν. 4412/2016)

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, προκειμένου να προχωρήσει στην κατάρτιση καταλόγων ενδιαφερομένων ανά κατηγορίες έργων, μελετών, παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών για τη συμμετοχή στις δημόσιες ηλεκτρονικές κληρώσεις των παρ. 5 & 6, του άρθρου 118 του Ν. 4412/2016, για το έτος 2017

ΚΑΛΕΙ

Τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς που επιθυμούν και έχουν το δικαίωμα σύναψης δημόσιας σύμβασης έργων, μελετών, παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών και επιθυμούν να συμπεριληφθούν στους υπό διαμόρφωση καταλόγους του άρθρου 118 παρ. 5 & 6 του Ν. 4412/16 για την επιλογή αναδόχων μέσω δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης, σε μία ή περισσότερες από τις παρακάτω κατηγορίες:

Α. ΕΡΓΑ

 1. Ανελκυστήρων
 2. Αποκαλύψεων μεταλλείων
 3. Βιομηχανικών και Ενεργειακών
 4. Γεωτρήσεων
 5. Ειδικών Μονώσεων
 6. Ηλεκτρομηχανολογικών
 7. Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού
 8. Καθαρισμού και Επεξεργασίας Νερού, Στερεών και Αερίων Αποβλήτων
 9. Λιμενικών
 10. Οδοποιίας
 11. Οικοδομικών
 12. Πλωτών έργων και Εγκαταστάσεων Ναυπηγείων
 13. Πρασίνου
 14. Υδραυλικών

Β. ΜΕΛΕΤΕΣ

 1. Χωροταξικές και Ρυθμιστικές Μελέτες
 2. Πολεοδομικές και Ρυμοτομικές Μελέτες
 3. Μελέτες Οικονομικές
 4. Μελέτες Κοινωνικές
 5. Μελέτες Οργανώσεως και Επιχειρησιακής Έρευνας
 6. Αρχιτεκτονικές Μελέτες Κτιριακών έργων
 7. Ειδικές Αρχιτεκτονικές Μελέτες
 8. 08 Στατικές Μελέτες
 9. Μελέτες Μηχανολογικές – Ηλεκτρολογικές – Ηλεκτρονικές
 10. Μελέτες Συγκοινωνιακών Έργων
 11. Μελέτες Λιμενικών Έργων
 12. Μελέτες Μεταφορικών Μέσων
 13. Μελέτες Υδραυλικών Έργων
 14. Ενεργειακές Μελέτες
 15. Μελέτες Βιομηχανιών
 16. Μελέτες Τοπογραφίας
 17. Χημικές Μελέτες
 18. Χημικοτεχνικές Μελέτες
 19. Μεταλλευτικές Μελέτες και Έρευνες
 20. Μελέτες και Έρευνες Γεωλογικές Υδρογεωλογικές και Γεωφυσικές
 21. Γεωτεχνικές Μελέτες και Έρευνες
 22. Εδαφολογικές Μελέτες και Έρευνες
 23. Μελέτες Γεωργικές
 24. Μελέτες Δασικές
 25. Μελέτες Φυτοτεχνικής Διαμόρφωσης Περιβάλλοντος Χώρου και Έργων Πρασίνου
 26. Μελέτες Αλιευτικές
 27. Περιβαλλοντικές Μελέτες
 28. Μελέτες Πληροφορικής και Δικτύων

να υποβάλλουν σχετική αίτηση ( η οποία επισυνάπτεται στην παρούσα) στο πρωτόκολλο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (Ταχ. Δ/νση : Λυκούργου Φραντζή 2, Τ.Κ. 20400, Ξυλόκαστρο, Πληροφορίες: Γεωργία Νιάρρου και Δήμητρα Σαμαρτζή, Τηλ.: 2743360240, 2743360236, Φαξ : 2743028261, e- mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , εντός είκοσι (20) ημερών έως και την 31/5/2017.

Η αίτηση θα πρέπει να υποβληθεί με θέμα:

Αίτηση Συμμετοχής για την κατάρτιση καταλόγων ενδιαφερομένων ανά κατηγορία έργων, μελετών και παροχής τεχνικών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών σύμφωνα με το άρθρο 118 του Ν. 4412/16,

και να συνοδεύεται υποχρεωτικά από φωτοαντίγραφο του εργοληπτικού πτυχίου Μ.Ε.Ε.Π. (ή βεβαίωση εγγραφής στα μητρώα Περιφερειακών Ενοτήτων) ή του μελετητικού τους πτυχίου, τα οποία θα πρέπει να βρίσκονται σε ισχύ.

Η παρούσα θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ

ΗΛΙΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Συνημμένα:

- Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

    Διαβάστηκε 1277 φορές

Οδηγός Προστασίας - Μέδουσες

 

follow-facebook

follow-twitter

kanali

 

Επιλογές

sos_15900

Δημόσια Ηλεκτρονική Διαβούλευση

busines-directory_new

Εξερευνήστε τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης